Moi!!

Olen Maija ja avasin tämän blogin 2012 kertoakseni hieman itsestäni ja seikkailustani Guatemalaan. Olin mukana Kapua Guatemala 2013 hankkeessa keräämässä varoja Guatemalan, Nepalin ja Keski-Aasian nuorille ja naisille. Kapua Guatemala hanke päättyi kesäkuussa 2013 ja keräsi yhteensä reilut 65 000 euroa. Kiitos kaikille mukana matkassa olleille ja tukijoille!

Olen musiikkia ja elämyksiä rakastava maailmanparantaja. Nautin elämän pienistä iloista ja ennen kaikkea musiikista ja luonnosta. Kehitysyhteistyö, matkustaminen ja seikkailut ovat lähellä sydäntä. Unelmalomani olisi aktiiviloma jossa voisi esimerkiksi harrastaa vaellusta, maastopyöräilyä, koskenlaskua, melontaa, moottoripyöräilyä, lumilautailua ja kaikkea muuta vauhdikasta kuten hypätä benjin 😉 Eli eräänlainen hurjapää, mikä ei aina päällepäin ehkä näy.

Haluan jatkaa kirjoittamista upean Kapua seikkailun jälkeen, sillä huomasin että elämänkatsomukseni on vienyt minua niin unohtumattomiin paikkoihin ja olen saanut kokea asioita joista en osannut edes uneksia. Tiedän että olen nyt oikealla polulla menossa siihen suuntaan mistä olen jo pitkään haaveillut.

Jatkan blogiani nyt kun lähden puoleksi vuodeksi reissuun. Lännen kautta ympäri mennään, ensin Yhdysvallat sitten Uusi-Seelanti.

Asia jonka olen oppinut viimeisen parin vuoden aikana ja mihin uskon tällä hetkellä vahvemmin kuin koskaan on, että unelmat on tehty toteutettaviksi. Älä anna toisten uskotella toisin, sinun on uskottava siihen mitä teet ja tehtävä paljon töitä sen eteen.

Ole rohkea, tee unelmistasi totta ja taistele sen puolesta mihin uskot ❤

Lisää Kapuasta voit lukea osoitteesta www.kapua.fi

IMG_1806

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s