Viime hetken hankintoja

Apua! Olen niin onnellinen!

Enää kolme yötä lähtöön. Fiilikset ovat nyt niin korkealla! En muista milloin olisin ollut näin täpinöissä (no paitsi tietysti ennen Uuden-Seelannin reissua ja ehkä paria ensi kesän keikkaa lukuun ottamatta, mutta ei niistä tässä sen enempää). Nyt mukana on myös erilaista jännitystä. Koskaan kun en ole tuollaisia vaellusreissuja tehnyt, niin mielessä pyörii sata ja miljoona asiaa. Olenkohan nyt varmasti ottanut kaiken huomioon? Pari juttua on vielä minkä kanssa arvon… Onneksi aivan mahtavan aurinkoiset kelit viime viikkoina, ystävät ja harrastukset ovat kyllä nostattaneet mielialaa vaikka se on muutenkin ollut melko positiivinen. Kevät se on vaan aika ihmeellistä aikaa 🙂  

Kiitos kaikille ihanille ihmisille jotka osallistuivat Kapua PartyLite huutokauppaan! Kaikki tuotteet löysivät uuden kodin ja Kapuan keräyspottiin kilahti upeat 225 euroa! Mahtavaa! Kiitos ystävät ja työkaverit kun olette tukeneet tällä matkalla. Tsemppaukset, mukana eläminen ja neuvot ovat olleet sydäntä lämmittäviä ja rohkaisevia. Suurkiitos tietysti perheenjäsenille, jotka ovat olleet korvaamaton tuki ja turva alusta alkaen. Lupaan tehdä kaikkeni ja vähän enemmän, jotta huiputan Tajumulcon ja Santa Marian. Seikkailuja voi seurata Kapuan sivuilta johon kirjoitamme Kapuajien kanssa päivittäin matkapäiväkirjaa suoraan Guatemalasta, osoite on http://www.kapua.fi/kapua-guatemala/matkapaivakirja/. Reissussa olemme siis 5-19.4.

Kapua Guatemala keräys jatkuu vielä matkan aikana ja sen jälkeen, joten vielä ei ole myöhäistä antaa tukeaan Guatemalan nuorille. Keräystili on Väestöliitto FI63 1745 3000 0979 58 ja viite 149. Kiitos.

Tsemppausviestejä saa muuten laittaa meille Kapuajille matkan aikana osoitteeseen retkikunta (at) kapua.fi

Seuraavan kerran kuulumisia sitten suoraan Guatemalasta! Ihania kevätpäiviä ystävät!

Tässä viime hetken pakollisia hankintoja, eiköhän näillä tämä Kapuaja saada ehjänä takas… I hope 😉

varusteita

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s