Kevään merkkejä

28 päivää lähtöön on, laskin aivan itse äsken, kun näin… puhelimessa muistutuksen – matkavakuutus ja malarialääke! kääk!! And the list goes on.. Hetkellisiä paniikin oireita havaittavissa, mutta toisaalta samalla olen niin innoissaan tästä kaikesta et naamalla on taas kerran hullu virne 🙂 myös ihanalla auringonpaisteella saattaa olla vaikutusta tähän mielialaan eli aikamoista vuoristorataa mennään.

Alkuvuosi meni niin nopsaa ettei kerinnyt edes blogia kirjottaa. Oli Kapua-teatteria, -brunssia, -kirppistä ja uusimpana Kapua PartyLite-huutokauppa Facebookissa (ja sehän on auki vielä pari viikkoa, käy tsekkaamassa täältä). Kiitos kaikille ihanille ihmisille osallistumisesta, tuesta ja lahjoituksista! Kevään kynnyksellä maaliskuussa on tulossa vielä mm. Kapua-jumppaa Motivus Ruoholahdessa, Robin Hood-oopperaa  ja jääkiipeilyä Kirkkonummella 24.3. Jos näistä joku kuulosti siltä, että haluaisit mukaan, laita viestiä niin kerron lisää tai voit tsekata linkkien takaa osallistumisohjeet. Nähdäänkö vaikka Motivuksessa vai lähdetkö kokeilemaan jääkiipeilyä kanssani?

Välillä toivoo, että voisi vaan sulkea ajatuksia kuin ohjelmia tietokoneesta, keskittyä edes hetken olennaiseen, mutta ihmisen mieli ei kai toimi niin, ei ole ainakaan minun mieleni viime aikoina toiminut. Päivässä ei vaan aina ole tarpeeksi tunteja jotta ehtisi kaiken tehdä. Ja jos henkisellä puolella välillä tuntuu, että käy ylikierroksilla, niin fyysinen kunto taas voisi olla edes hitusen verran parempi. Kuntotestin tulokset kertoivat karun totuuden; paino on tippunut jonkin verran, mutta se ei tarkoita että kunto olisi noussut. Eli eikun lenkkipolulle mars! 

Vajaa kuukausi enää ja ollaan jo matkalla kohti Guatemalan korkeita huippuja. Matka on siis jo lähempänä kuin uskaltaa edes ajatella, mutta keräystavoite on vielä kovinkin kaukana. Mitä lähemmäksi lähtö tulee sitä pidemmäksi kasvaa to do-lista: rokotukset – check, suurin osa varusteista – check, passi – check, matkavakuutus  – not check, malarialääkitys – mikä niistä? olenko unohtanut jotain ???? 

Kiitos ystävät tuesta 🙂 Vielä on aikaa osallistua keräykseen, tili on Väestöliitto FI63 1745 3000 0979 58 ja viite 149. Guatemalan, Nepalin ja Keski-Aasian nuoret ja naiset kiittävät!

Tässä vielä pari otosta Ravintolapäivän Kapua-brunssista.

Kapua brunssi brunssipöytä

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s